Pravna obvestila

Vsebina, objavljena na spletnih straneh družbe Fortrade d.o.o. se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. V komercialne namene lahko vsebino uporabljajo naši poslovni partnerji.

Trudimo se zagotoviti točno in ažurno vsebino na spletnih straneh družbe Fortrade d.o.o., vendar ne prevzemamo nobenih odgovornosti o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Informacije, slike in besedila so informativne narave.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Upravljavec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Upravljavec ne odgovarja za nobene posredne ali neposredne poškodbe ali izgube informacij, do katerih bi lahko prišlo pri uporabi in prebiranju internetnih strani, ki niso v upravljavčevi lasti.

Niti Fortrade d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani družbe Fortrade d.o.o., ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh družbe Fortrade d.o.o. ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.