O podjetju

Naziv podjetja:

Fortrade d.o.o.

Naslov:

Pod Hruševco 50, 1360 Vrhnika

Telefon:

01 75 07 100

Faks:

01 75 07 120

Spletna stran:

www.fortrade.si

E-pošta:

info@fortrade.si

Identifikacijska številka za DDV:

SI85034100

Matična številka:

5665604000

Šifra dejavnosti:

46.490 (trgovina na debelo z drugimi izdelki široke porabe)

Vpis v sodni register:

Okrožno sodišče v Ljubljani, št. reg. vložka: 1/19984/00

Osnovni kapital:

11.000,00 EUR

Transakcijski račun:

SI56020270018706650, odprt pri NLB, SWIFT LJBASI2X

Direktor:

Klemen Fortuna

 

30 let izkušenj, sprememb, novosti in vedno novih izzivov!

Kaj delamo? Proizvodnja, uvoz in veleprodaja pohištva.

Široka in zanimiva ponudba pohištva za veleprodajo

V naši ponudbi pohištva lahko najdete skoraj vse za opremo stanovanja (jedilnice, dnevne sobe, spalnice, otroški program, predsobe, pisarna, vrt). Asortima izdelkov stalno bogatimo in s tem zapolnjujemo tržne niše ter sledimo trendom v pohištveni dejavnosti. Še več, z našimi partnerji trende ustvarjamo.

Kratek dobavni rok

Velike skladiščne površine s sodobnimi skladiščnimi rešitvami omogočajo stalnost zaloge za večino izdelkov. To omogoča kratek dobavni rok, kar pogosto pozitivno vpliva na nakupno odločitev kupca.

Cenovna konkurenčnost izdelkov

Trudimo se, da so izdelki iz naše ponudbe cenovno konkurenčni primerljivim izdelkom na trgu. Pri izbiri artiklov se zanašamo na dolgoletne izkušnje in dobre poslovne odnose z dobavitelji, kjer so se  skozi leta sodelovanja kot naše bistvene prednosti  pokazale zanesljivost, resnost ter dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Novosti v ponudbi

Svojo ponudbo izdelkov stalno širimo in dopolnjujemo. Vse novosti so objavljene v zavihku NOVOSTI na spletni strani. Sledimo željam kupcev in novostim na trgu in stalno dopolnjujemo svojo ponudbo pohištva.

Stalna dosegljivost informacij

Kot veletrgovec, uvoznik in distributer pohištva sodelujemo s številnimi trgovinami, tako fizičnimi kot spletnimi, po celotni Evropi. Pridružite se nam!

Vsem kupcem in dobaviteljem smo za različne informacije in nasvete dostopni po telefonu (01) 75 07 100 in elektronski pošti info@fortrade.si od ponedeljka do petka od 8:00 do17:00.

Dolgoletna tradicija

Na trgu smo prisotni že od leta 1992. V tem času smo si uspeli pridobiti zaupanje in zvestobo naših kupcev in dobaviteljev. Postali smo vodilno podjetje v Evropii, ki se ukvarja z veleprodajo pohištva z nabavno in prodajno mrežo, ki sega na vse konce sveta.

Centralna evropska pozicija

Podjetje je umeščeno na idealno lokacijo – lokalno v bližino avtoceste, kar omogoča hiter in neoviran dostop. Globalno ključno vlogo igra bližina Luke Koper, saj je tako omogočena poenostavljena in hitra logistika za nabavne poti z Daljnega Vzhoda, Brazilije,… Hkrati lega v centralni Evropi olajša tudi nabavne poti od evropskih dobaviteljev ter omogoča hitre dostave do naših kupcev širom Evrope.

Prilagodljivost

Od individualnih naročil, paletnih dobav do polnih kamionov in kontejnerjev – dolga tradicija in velikost podjetja omogočata veliko prilagodljivost potrebam in željam kupcev. Omogočamo vse vrste dostave, hitro obdelavo naročil in obsežno zalogo.

Na sedežu podjetja se razteza 1000 m velik razstavni prostor, kjer si naši kupci lahko ogledajo naš prodajni program. Razpolagamo z 8000 m2 velikimi skladiščnimi prostori. Z lastnim voznim parkom omogočamo dostavo blaga do salonov pohištva po celotni Sloveniji, za tujino lahko organiziramo prevoz ali to storijo stranke same.

V dosedanjih letih delovanja je naše podjetje pridobilo znanje in izkušnje na področju uvoza, izvoza in veleprodaje pohištva in si ustvarilo uspešne in dolgoročno zelo pomembne poslovne vezi s proizvajalci, dobavitelji in seveda s svojimi kupci v Nemčiji, Avstriji, Švici, Švedski, Finski, Madžarski, Češki, Slovaški, Poljski, Rusiji, Bolgariji, Hrvaški, BiH, Srbiji, Makedoniji, Črni Gori in Albaniji.

Lastna proizvodnja

Veleprodajno ponudbo dopolnjujemo z lastno proizvodnjo lesenih masivnih hrastovih miz, klubskih miz, regalov in polličnikov, kjer za znane kupce izdelujemo »full truck load« naročila. Delček proizvodnje si lahko ogledate TUKAJ.

Želite postati naš partner? Prodajate pohištveno opremo in iščete nove dobavitelje?

Pišite nam na info@fortrade.si za več informacij in povpraševanje. Sodelujemo s številnimi malimi in velikimi prodajalnami in trgovskimi verigami širom Evrope.