> Pravna obvestila

Pravna obvestila

Copyright © Fortrade d.o.o. Vse pravice pridržane.

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.fortrade.si opredeljujejo uporabo  vsebin, slikovnega gradiva in drugih elementov informacijskega značaja.

Vsebine in slikovno gradivo, objavljeno na zgoraj omenjenih spletnih straneh,  je last podjetja Fortrade d.o.o. (v nadaljevanju Fortrade) ali partnerjev  podjetja, ki so dovolili uporabo tega gradiva. Lahko se uporabljajo izključno v  nekomercialne namene, kjer pa morajo nujno ohraniti vsa opozorila o avtorskih  pravicah in se tako ne smejo prepisovati, razmnoževati ali na druge načine  razžirjati brez dovoljenja podjetja Fortrade. Slikovno gradivo je simbolične  narave.

Fortrade bo po najboljših močeh poizkušal zagotavljati točne in ažurne  informacije na svojih straneh, a hkrati ne prevzema nobene odgovornosti za  morebitno netočnost informacij in morebitno škodo nastalo zaradi uporabe takih  informacij. Prav tako podjetje ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje  strani bodisi zaradi tehnoloških ali drugih dejavnikov in za kakršnekoli  informacije izgubljene v tovrstnih razmerah.

Na spletnih straneh www.fortrade.si se nahajajo tudi poslovne strani, ki  zahtevajo vpis uporabniškega imena in gesla. Te strani so na voljo za uporabo  izključno strankam in partnerjem podjetja Fortrade, ki jim je bil omogočen  dostop. Fortrade ne odgovarja za kakršnokoli škodo nastalo zaradi izgube  podatkov za dostop do poslovnih strani ali za uporabo s strani nepooblaščene  osebe kot tudi za že vse zgoraj omenjene situacije.

 


Naložba v vašo prihodnost