> O podjetju> Vizija in poslanstvo

Vizija in poslanstvo

Vizija

Vizija podjetja Fortrade d.o.o. je ostati vodilni trgovec na debelo s pohištvom v Sloveniji in zanesljiv partner tujim kupcem.

Z namenom uresničevanja vizije bo podjetje še naprej širilo svojo prodajno mrežo po Sloveniji in izven nje. Poslovanje bo temeljilo na dolgoročnem partnerstvu z dobavitelji in kupci.

Aktivnosti podjetja bodo usmerjene k ponudbi kakovostnih izdelkov in storitev ter doseganju zadovoljstva poslovnih partnerjev in končnih kupcev.

Poslanstvo

Podjetje Fortrade d.o.o. je trgovec s pohištvom, ki uvaža in oskrbuje pohištvene salone po Sloveniji in širom Evrope s kakovostnim pohištvom številnih proizvajalcev.

Podjetje stalno spremlja trende v pohištveni industriji in na pohištveni trg vpeljuje nove, zanimive in cenovno konkurenčne izdelke.

Trudi se zagotavljati široko ponudbo izdelkov v različnih materialih, dimenzijah in barvnih različicah za opremo skoraj vseh prostorov vašega domovanja.

Družbeno odgovornost izpolnjuje z vključevanjem v lokalno okolje kot sponzor in donator, vsem zaposlenim pa zagotavlja dolgoročno zaposlitev.


Naložba v vašo prihodnost