> O podjetju> Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

Podjetje Fortrade d.o.o. iz Vrhnike je bilo ustanovljeno leta 1992.

Ukvarjamo se z veleprodajo pohištva po Sloveniji in tujini. Smo zastopniki večjih proizvajalcev pohištva iz celega sveta. Ponudbo naših izdelkov lahko najdete v trgovinah s pohištvom širom Slovenije in drugih evropskih državah.

Na sedežu podjetja se razteza 1000 m2 velik razstavni prostor, kjer si naši kupci lahko ogledajo naš prodajni program. Razpolagamo z 8000 m2 skladiščnimi prostori. Z lastnim voznim parkom omogočamo dostavo blaga do salonov pohištva po celotni Sloveniji.

V dosedanjih letih delovanja je naše podjetje pridobilo znanje in izkušnje na področju uvoza, izvoza in veleprodaje pohištva in si ustvarilo uspešne in dolgoročno zelo pomembne poslovne vezi s proizvajalci, dobavitelji in seveda s svojimi kupci v Nemčiji, Avstriji, Švici, Švedski, Finski, Madžarski, Češki, Slovaški, Poljski, Rusiji, Bolgariji, Hrvaški, Bih, Srbiji, Makedoniji, Črni Gori in Albaniji.

V zadnjem času pa je podjetje Fortrade tudi ekskluzivni dobavitelj znanih blagovnih znamk hokejske in inline športne opreme (Reebok in CCM,…), katera se lahko kupi v treh lastnih maloprodajnih trgovinah v Ljubljani (Hala Tivoli), Kranju (Ledena dvorana), in na Jesenicah (dvorana Podmežaklja).


Naložba v vašo prihodnost